基本信息
文件名称:六级考试题目及答案.doc
文件大小:26.33 KB
总页数:9 页
更新时间:2025-06-12
总字数:约4.53千字
文档摘要

六级考试题目及答案

一、单项选择题(每题2分,共10题)

1.“Thecommittee__________offifteenmembers.”

A.consists

B.isconsisted

C.areconsisted

D.consisting

答案:A

2.Sheisnot__________topasstheexaminationasshedoesntstudyhard.

A.likely

B.like

C.possible

D.probable

答案:A

3.Thenumberofstudentsinthisschool__________by5%everyyear.

A.rise

B.raises

C.rises

D.israised

答案:C

4.Icantfindmykeys.I__________thematthelibrary.

A.shouldhaveleft

B.mustleave

C.wouldhaveleft

D.mighthaveleft

答案:D

5.Hehasagreat__________forknowledge.

A.thirst

B.hunger

C.starve

D.eagerness

答案:A

6.We__________thedifficultytogether,butwhydidntyoutellme?

A.shouldface

B.couldhavefaced

C.mightface

D.musthavefaced

答案:B

7.Thisisthehotel__________westayedlastyear.

A.where

B.which

C.that

D.when

答案:A

8.Theoldman__________alotofsufferingwhenhewasyoung.

A.wentthrough

B.gotthrough

C.lookthrough

D.breakthrough

答案:A

9.Hermotherdoesnt__________ofhergoingtostudyintheUnitedStatesalone.

A.admit

B.agree

C.prove

D.approve

答案:D

10.Idontthinkthisfilmisasinterestingasthatone,__________?

A.doI

B.dontI

C.isit

D.isntit

答案:C

二、多项选择题(每题2分,共10题)

1.Whichofthefollowingwordscanbeusedtodescribeapersonscharacter?

A.Generous

B.Intelligent

C.Tall

D.Kind-hearted

答案:A、D

2.Thefollowingphrasescanbeusedtoexpresscause-and-effectrelationshipsEXCEPT

A.becauseof

B.inadditionto

C.asaresultof

D.dueto

答案:B

3.Whichofthefollowingsentencesaregrammaticallycorrect?

A.HehasbeentoParistwice.

B.SheisreadingabookwhenIcamein.

C.Theywillgototheparktomorrow.

D.Ihadfinishedmyhomeworkbeforemymothercameback.

答案:A、C、D

4.Whichofthefollowingarecountable