基本信息
文件名称:四级考试试题及答案.doc
文件大小:25.63 KB
总页数:8 页
更新时间:2025-06-19
总字数:约3.5千字
文档摘要

四级考试试题及答案

一、单项选择题(每题2分,共10题)

1.Whichofthefollowingwordsisanoun?

A.Run

B.Happy

C.Book

D.Quickly

答案:C

2.Whatisthepluralformof“child”?

A.Childs

B.Children

C.Childes

D.Childrens

答案:B

3.Whichprepositioniscorrectinthissentence:“Iminterested____English.”

A.at

B.on

C.in

D.of

答案:C

4.She____totheparkeverySunday.

A.go

B.goes

C.went

D.going

答案:B

5.Myfatheris____thanmymother.

A.old

B.older

C.oldest

D.moreold

答案:B

6.Themoviestarts____7oclock.

A.in

B.on

C.at

D.for

答案:C

7.Idonthave____money.

A.some

B.any

C.no

D.many

答案:B

8.Whatstheantonymof“big”?

A.Small

B.Tall

C.Fat

D.Long

答案:A

9.He____hishomeworkwhenhismothercamehome.

A.isdoing

B.wasdoing

C.does

D.did

答案:B

10.There____abookandtwopensonthetable.

A.is

B.are

C.be

D.were

答案:A

二、多项选择题(每题2分,共10题)

1.Whichofthefollowingcanbeusedasadjectives?

A.Beautiful

B.Carefully

C.Tall

D.Quickly

答案:AC

2.Whichofthefollowingareirregularverbs?

A.Go

B.Play

C.Have

D.Read

答案:ACD

3.Whichofthefollowingwordscanbeusedtodescribeweather?

A.Sunny

B.Windy

C.Happy

D.Rainy

答案:ABD

4.Inwhichofthefollowingsentences,“the”canbeomitted?

A.Thesunrisesintheeast.

B.Igotoschoolbythebus.

C.Sheplayspiano.

D.Heisinhospital.

答案:CD

5.Whichofthefollowingarecountablenouns?

A.Water

B.Book

C.Information

D.Apple

答案:BD

6.Whichofthefollowingphrasesarecorrect?

A.Lookat

B.Listento

C.Talkin

D.Thinkabout

答案:ABD

7.Whichofthefollowingareprepositionsoftime?

A.In

B.On

C.At

D.For

答案:ABC

8.Whichofthefollowingcanbeusedassubjects?

A.He

B.She

C.They

D.It

答案:ABCD

9.Whichofthefollowingwordshavethesamevowelsoundas“cat”?

A.Hat

B.Map

C.Cake

D.Fat

答案:ABD

10.Whichofthefollowingsentencesareinthepresentsimpletense?

A.Ioftenplayfootball.

B.Heisreadingabook.

C.Shegoestoschoolbybike.

D.TheyarewatchingTV.

答案:AC

三、判断题(每题2分,共10题)

1.“I