基本信息
文件名称:英语三级的试卷及答案.doc
文件大小:24.51 KB
总页数:9 页
更新时间:2025-09-05
总字数:约4.75千字
文档摘要

英语三级的试卷及答案

一、单项选择题

1.Themanagerinsistedthatthework______beforetheendofthemonth.

A.mustbefinishedB.wouldbefinished

C.befinishedD.wasfinished

答案:C

2.Weshouldfocusontheenvironmentprotection,______canbringusahealthylife.

A.whichB.that

C.whoD.where

答案:A

3.Bythetimehearrivedattheairport,theplane______.

A.hastakenoffB.wastakingoff

C.hadtakenoffD.willtakeoff

答案:C

4.Thebookisworth______again.

A.readB.toread

C.readingD.beingread

答案:C

5.HeisnotonlygoodatEnglish______alsoatFrench.

A.butB.and

C.orD.so

答案:A

6.Thestudentsarelookingforwardto______agoodresultintheexam.

A.getB.getting

C.gotD.begetting

答案:B

7.Sheusedto______uplate,butnowsheisusedto______upearly.

A.get;getB.getting;getting

C.get;gettingD.getting;get

答案:C

8.There______alotofchangesinourcityinthepasttenyears.

A.isB.are

C.hasbeenD.havebeen

答案:D

9.Idontknowifhe______tomorrow.Ifhe______,Iwillcallyou.

A.willcome;comesB.comes;willcome

C.willcome;willcomeD.comes;comes

答案:A

10.Thiskindofmobilephoneisverypopularandit______inmanystores.

A.sellsB.issold

C.sellD.aresold

答案:B

二、多项选择题

1.Whichofthefollowingwordsarerelatedtotransportation?

A.trainB.plane

C.bikeD.ship

答案:ABCD

2.Whichofthefollowingsentencesarecorrect?

A.IhavebeentoBeijingtwice.

B.HehasgonetoShanghai.

C.Theyhavebeeninthelibrarysincethismorning.

D.Shehascomehereforthreedays.

答案:ABC

3.Whichofthefollowingcanbeusedtodescribeapersonscharacter?

A.kindB.friendly

C.honestD.lazy

答案:ABCD

4.Whichofthefollowingarethecorrectformsofthepasttenseofverbs?

A.go-wentB.eat-ate

C.have-hadD.do-did

答案:ABCD

5.Whichofthefollowingwordsareadjectives?

A.beautifulB.happily

C.quicklyD.lovely

答案:AD

6.Whichofthefollowingarethewaystoexpresssug