基本信息
文件名称:英语四级真题及答案.doc
文件大小:24.61 KB
总页数:9 页
更新时间:2025-09-05
总字数:约8.83千字
文档摘要

英语四级真题及答案

一、单项选择题

1.Thenewpolicywillhaveagreatimpact______theeconomyoftheregion.

A.onB.toC.forD.with

答案:A

2.Shewassoangrythatshecouldhardly______hertemper.

A.holdonB.holdbackC.holdupD.holdout

答案:B

3.Thereportshowsthatthenumberofstudentswho______onlinecourseshasbeenincreasing.

A.takeupB.takeoverC.takeinD.takeon

答案:A

4.Thecompanyislookingforacandidatewhois______inbothEnglishandFrench.

A.fluentB.smoothC.flowingD.liquid

答案:A

5.Itisnecessarythatwe______theproblemassoonaspossible.

A.solveB.willsolveC.solvedD.wouldsolve

答案:A

6.Thebookis______interesting______Icantputitdown.

A.so;thatB.such;thatC.too;toD.enough;to

答案:A

7.Themanagersuggestedthatwe______themeetinguntilnextweek.

A.postponeB.postponedC.wouldpostponeD.willpostpone

答案:A

8.Hehasmadeuphismindtoachievehisgoal______hehastofacemanydifficulties.

A.incaseB.eventhoughC.asifD.nowthat

答案:B

9.Thechildrenwere______bythefunnystorytoldbytheirteacher.

A.amusingB.amusedC.amusementD.amuse

答案:B

10.Weshouldmakefulluseofourtimeto______ourgoals.

A.achieveB.obtainC.gainD.acquire

答案:A

二、多项选择题

1.Whichofthefollowingwordscanbeusedtodescribeapersonscharacter?

A.honestB.kindC.generousD.lazy

答案:ABCD

2.WhichofthefollowingarecommonwaystoimproveEnglishlisteningskills?

A.ListeningtoEnglishpodcastsB.WatchingEnglishmoviesC.ReadingEnglishnovelsD.ListeningtoEnglishsongs

答案:ABD

3.InEnglishgrammar,whichofthefollowingaremodalverbs?

A.canB.mayC.mustD.need

答案:ABCD

4.Whichofthefollowingarecorrectexpressionsaboutaskingforhelp?

A.Couldyougivemeahand?B.Wouldyoumindhelpingme?C.Canyoudomeafavor?D.Helpme!

答案:ABC

5.Whichofthefollowingareproperwaystostartanemail?

A.DearSir/MadamB.HelloC.