基本信息
文件名称:雅思题库及答案.doc
文件大小:23.61 KB
总页数:10 页
更新时间:2025-09-25
总字数:约6.93千字
文档摘要

雅思题库及答案

一、单项选择题

1.IntheIELTStest,whichpartassesseslisteningskills?

A.Reading

B.Writing

C.Listening

D.Speaking

答案:C

2.WhatisthemainpurposeoftheIELTStest?

A.Totestgrammarknowledge.

B.Toevaluatelanguageproficiency.

C.Tomeasurereadingspeed.

D.Toassesswritingskills.

答案:B

3.WhichofthefollowingisacommontypeofquestionintheIELTSReadingmodule?

A.True/False/NotGiven.

B.Multiple-choice.

C.Matching.

D.Alloftheabove.

答案:D

4.IntheIELTSSpeakingtest,howlongiseachpart?

A.Part1:4-5minutes.

B.Part2:3-4minutes.

C.Part3:4-5minutes.

D.Allpartsareofdifferentlengths.

答案:A

5.WhentakingtheIELTSWritingtest,howmanywordsshouldyouwriteforTask1?

A.Atleast150words.

B.Around200words.

C.Approximately250words.

D.Nospecificwordlimit.

答案:A

6.WhichofthefollowingisakeyskilltestedintheIELTSListeningmodule?

A.Note-taking.

B.Summarizing.

C.Paraphrasing.

D.Alloftheabove.

答案:D

7.IntheIELTSReadingmodule,whatisthetimelimitforeachpassage?

A.20minutes.

B.30minutes.

C.40minutes.

D.60minutes.

答案:A

8.WhatistheformatoftheIELTSSpeakingtest?

A.Face-to-faceinterview.

B.Writtentest.

C.Computer-basedtest.

D.BothAandC.

答案:A

9.IntheIELTSWritingtest,whatisthemaindifferencebetweenTask1andTask2?

A.Task1ismoredescriptive,whileTask2ismoreargumentative.

B.Task1isshorter,whileTask2islonger.

C.Task1focusesongraphsorcharts,whileTask2isawrittenessay.

D.Alloftheabove.

答案:D

10.WhichofthefollowingisanimportantaspectofIELTSpreparation?

A.ReadingalotofEnglishtexts.

B.Practicingwithpastpapers.

C.Improvinggrammarandvocabulary.

D.Alloftheabove.

答案:D

二、多项选择题

1.IntheIELTSListeningmodule,youmayneedto:

A.Listenforspecificinformation.

B.Understandthemainidea.

C.Makeinferences.

D.Alloftheabove.

答案:D

2.TheIELTSReadingmoduleincludes:

A.Academicpassages.

B.Gener