基本信息
文件名称:四级试题及答案.doc
文件大小:23.17 KB
总页数:8 页
更新时间:2025-09-25
总字数:约5.36千字
文档摘要

四级试题及答案

一、单项选择题

1.ThemoviewassoboringthatIalmostfell______.

A.asleep

B.sleeping

C.sleep

答案:A

2.Ihavelivedhere______2008.

A.since

B.for

C.in

答案:A

3.Heisgoodatplaying______piano.

A.the

B.a

C./

答案:A

4.SheaskedmeifI______gowithher.

A.will

B.would

C.do

答案:B

5.There______alotofpeopleattheconcertlastnight.

A.were

B.was

C.have

答案:A

6.Idontknow______todonext.

A.what

B.how

C.where

答案:A

7.Thebookis______interesting______Icantputitdown.

A.so;that

B.such;that

C.too;to

答案:A

8.Hemadeadecision______studyharder.

A.to

B.for

C.on

答案:A

9.Weshouldavoid______mistakesintheexam.

A.making

B.tomake

C.make

答案:A

10.Sheislookingforwardto______herparents.

A.see

B.seeing

C.saw

答案:B

二、多项选择题

1.Thefollowingwordsareadjectivesexcept______.

A.quickly

B.happily

C.quicklyness

D.quicklyly

答案:A、B、C、D

2.Whichofthefollowingsentencesarecorrect?

A.Heisinterestedinplayingfootball.

B.Heisinterestedtoplayfootball.

C.Heisinterestedonplayingfootball.

D.Heisinterestedatplayingfootball.

答案:A

3.Wecanuseusedtotoexpress______.

A.apasthabit

B.apaststate

C.apresentsituation

D.afutureplan

答案:A、B

4.Thefollowingphrasesarerelatedtotransportationexcept______.

A.bybike

B.onfoot

C.takeabus

D.dohomework

答案:D

5.Whichofthefollowingsentencesareinthepassivevoice?

A.Thebookwaswrittenbyhim.

B.Hewrotethebook.

C.Thewindowwasbrokenbythewind.

D.Thewindbrokethewindow.

答案:A、C

三、判断题

1.Sheissingingasongnow.isinthepresentcontinuoustense.(True/False)

答案:True

2.HehasgonetoBeijingyesterday.iscorrect.(True/False)

答案:False

3.Ienjoytoreadbooksinmyfreetime.isright.(True/False)

答案:False

4.Weshouldbepolitetoothers.isasuggestion.(True/False)

答案:True

5.Thebookistoodifficultformetounderstand.meansthebookisveryeasy.(True/False)

答案:False

6.Iamlookingforwardtohearfr